Fra åpninga av Handverksfabrikken

Jeg tok med meg husets femåring til Gyland Kultursjå for åpninga av Handverksfabrikken i dag, og vil anbefale et besøk der for alle og enhver! (Åpent søndager kl 12-18, se forøvrig Handverksfabrikkens hjemmeside).

Som kommentar til bildene under siterer jeg fra hjemmesida:

Under Kultursjå åpner vi endelig fabrikkdørene etter fire års restaurering!
Det blir snorklipping av Fylkesordfører Terje Damman, reimdreven møbelmaking, smiing, dreiing, sølvsmedarbeid og felemaking, våpenmaking, salg av tradisjonsmat, veteranbuss, åpning av krambukafé, salgsutstillinger og flere konserter med artister av internasjonalt format. Her blir god 1920-talls stemming og mye mye mer….

Jeg skjønner at det er har gått med utallige dugnadstimer for å få stelt i stand både stedet og arrangementet og gir all honnør til alle involverte og et ekstra stort bukk til Erik og Marie Tesaker! Godt jobba!

Jeg gleder meg til å besøke Handverksfabrikken igjen ved en annen anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *