Konkurranse: Vinn ebokutgave av fotoboka Landskap

Landskap av André Berg

Det er på tide å avholde min første «konkurranse» her på bloggen hvor du kan vinne en premie! Premien er bildeboka «Landskap«, og jeg vil trekke ut tre «heldige vinnere» til å motta en elektronisk utgave av boka. Boka er på 112 sider og har omtrentlig like mange bilder som sider. Bildene er i hovedsak fra kyststripa mellom Kristiansand og Lista og forøvrig fra «skog og hei» andre steder på Sørlandet.

Konkurransereglene er enkle: du kan delta én gang og alt du trenger gjøre er å kommentere denne artikkelen.

Kommentarer som kommer inn før lørdag 05. mai kl 1800 er med i trekningen og vinnerne får tilsendt eboka pr e-post i løpet av søndag 06. mai. Boka er i epub-format og tilpasset iPad og Android nettbrett.

Enkelt og greitt! :)

Husk at selv om du kun kan delta én gang så er det lov å tipse bildeinteressert familie, venner og kjente om konkurransen!

 

(Du må registrere e-postadressen din for å få lov til å kommentere og jeg vil bruke den til å sende deg premien dersom du vinner. Utover det er ikke e-postadressen synlig for andre og jeg vil heller ikke bruke den til andre formål enn det som er beskrevet her.)

15 thoughts

 1. Kjønte ikke helt om man måtte kommentere på denne saken eller om man kunne velge, men gikk for her…

  Fin ide! Men er det mulig for oss som ikke vinner å få en liten sneak peak? hadde vært moro å se!

  Dag

 2. (⁀`⁀) ☆ Masse nydelige bilder..
  .`⋎´☆¸”*°•.☆ Blir med jeg :)
  ☆¸.*°•.☆ ☆ Ønsker deg en videre fin uke.
  •°*°•.☆ Varm hilsen fra Monica Karin
  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

  • Takk for kommentaren!

   Konkurransen er nå avsluttet og du har relativt gode odds for å vinne (3 premier og 7 deltakere blir gode odds!). Lykke til! :-)

 3. Så flott bok du gir bort!
  Søsteren min hadde nok satt stor pris på denne, foto er en stor hobby og lidenskap for henne. Så det hadde vært veldig kjekt å kunne overraske henne med denne ツ
  Ha en flott kveld!

  • Hei Helene!

   Takk for hyggelig tilbakemelding! Boka sendes ut til vinnerne i løpet av kvelden eller morgendagen. Følg med i postboksen :-)

  • Takk for koselig tilbakemelding! Du er med i trekninga og vinnerne får boka tilsendt i løpet av kvelden eller morgendagen. Lykke til! :-)

  • Geir skrev: «Nesten så jeg får lyst på papirutgaven også;)»

   Papirutgaven kan anbefales! 8-) Bildene gjør seg absolutt best på trykk om jeg må få lov til å si det selv :-)

 4. Se det. Evenutelle kommentarerer fra og med nå blir ikke med i trekningen. De som har kommentert har relativt god sjanse til å vinne – 50% sjanse er ikke dårlige odds! ;)

  Vinnerne får tilsendt boka i løpet av kvelden/morgendagen.

  Takk for interessen! -Og lykke til! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *