Skrivebordsbakgrunn april 2012

Av André Berg (andreberg.com)

Skrivebordsbakgrunnen med kalender for april 2012 er klar til nedlastning.

Bakgrunnen som er vist over lagde jeg med tanke på å få dette skrivebordsbakgrunnprosjektet mitt i gang igjen – og det kostet meg en forkjølelse som antagelig er prisen for å ha utsatt det så lenge (forrige bakgrunn ble lagt ut i mai 2011). Historien bak bildet er som følger: jeg stod opp grytidlig i går (halv seks på en lørdag!) og stod klar med kamera i Fuvika ved Ålo (Søgne) ca halv syv i påvente av soloppgang kl 0700. Jeg hadde kledd meg relativt godt, men ikke godt nok til å stå stille i havgapet i en halvtimes tid i én pluss grad… (derav forkjølelsen)

Nedlastningslenke, samt alternativ bakgrunn med solnedgang over Listalandet etter trykk på (mer…) under. Der kan du også få stemme fram ønsket tema/motiv for skrivebordsbakgrunnen for mai.

Den andre bakgrunnen er fra en solnedgang på Listalandet i slutten av mars:

Av André Berg (andreberg.com)

Last ned bakgrunnen fra Fuvika her

Last ned bakgrunnen fra Lista her

(Begge bakgrunnene måler 2560×1440 som er i format 16:9 og burde dermed passe de fleste bredskjermer. Trenger du et annet format legg igjen en kommetnar eller send meg en epost.)

Hva slags bakgrunn ønsker du å se for mai? Vær med å stem fram ditt ønske under:

[poll id=»2″ type=»vote»]

(Tidligere utgaver kan ses her.)

4 thoughts

  1. Jee, bakgrunnene er tilbake ;)) Veldig bra med sørlandsbakgrunner, sykepleiestudentene syns det ser veldig fint ut «der nede» i sør…:)

  2. Sørlandsbakgrunner er bra! -men det tipper jeg «der nede i sør»-bakgrunnene også er! :)

    Kanskje jeg må prøve finne et sykepleierstudenttema til ære for dere der nede.. (ponders the idea for a minute) – eller kanskje det er best å la være.

  3. Da er det 10 dager igjen av måneden og jeg stenger avstemminga for å få tid til å ta og lage bildet. For flertallet har talt, hele halvparten ønsker seg et nærbilde som bakgrunn for mai, og det skal dere få!

    -Jeg henger meg ikke opp i antallet stemmer, det blir semantikk og kan potensielt ødelegge moroa ;)

  4. Pingback: Skrivebordsbakgrunn for mai 2012 | André Berg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *