Oppdatert webside

Websida/hjemmesida er på nytt oppdatert. Jeg har lagt til albumene «Barn» og «Prosjekt», og albumene «Portrett» og «Øyeblikk» har også fått endra innhold. Framover vil albumet «Prosjekt» bli oppdatert relativt ofte, mens øvrige forhåpentligvis vil bli oppdatert ca halvårlig. Forsidebildet er nå statisk, og vil (forhåpentligvis) bli oppdatert jevnlig. Endringer publiseres til RSS og som en notis nederst til venstre på forsida.

Bloggen

Jeg har ikke tenkt å gjøre store endringer her i bloggen. Jeg har planer om små kosmetiske endringer og tilførsel av «Søk», men det er omtrent det. Og så håper jeg at jeg skal klare å publisere artikler og bilder litt oftere også her.

Siden sist

Det har vært et relativt stille år – fotografisk sett – men siden forrige blogginnlegg har jeg hatt gleden av å levere forstørrelser av bilder jeg tok tidligere i høst, fotografert Ine (litt mer enn) 1 år (med familie) og tatt julekortbilder. -Et par bilder skal etterhvert finne veien ut her.

Prosjekter i fortsettelsen

Jeg har et par påbegynte fotoprosjekter jeg håper å få prioritert høyere framover, et av disse er kalender-/skrivebordsbakgrunnprosjektet jeg har kjørt litt av og på.

La oss høre fra hverandre!

One thought

  1. Se så. Jeg var innom et design på hjemmesiden som kona ikke bifalt (i form av et WordPress-tema) og har dermed lagt ut ny versjon (http://andreberg.com).

    Nytt i forhold til skjermbildet i denne posten er at menyen er flyttet fra å ligge horisontalt på toppen, til å stå vertikalt på venstre side. Som følge av dette er bildene noe mindre, men jeg liker designet. Det blir værende.

    For nå :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *