Maria og Martin

Maria og Martin

Om bildet:
Kamera: Olympus E-510
Eksponering (lukker): 0.0025 sec (1/400)
Blender: f/3.2
Brennvidde: 50 mm
ISO: 200
Objektiv: Olympus Zuiko Digital 50mm F2.0 (makro)
Blitz: Nei, men reflektor ute til høyre i bildet (takk Jørgen)
Stativ: Nei
Sted/motiv: Maria og Martin ved Bønes

Det var overskyet og regn i lufta, så vi var «on the clock» som noen kanskje ville sagt. Sterk sol hadde ikke vært å foretrekke, men jeg er ikke helt sikker på vår kombo heller.. Det blei mange lyse og grå flater og tildeles vanskelige skygger, men brudeparet var flott, og jeg hadde en god «assistent» i Jørgen.

Dette er et bilde valgt ut av meg for å ha noe å skrive om og noe å vise fram. -Jeg synes kanskje originalen (nr 2 i lysbildevisninga) var noe flat, dermed begynte jeg å eksperimentere litt. Ugangspunktet var et «filter» jeg lagde for et par bilder av Ida, for anledningen kalt «hvit sepia».

Flere bilder her og her.

3 thoughts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *